WordCamp Nederland verwelkomt Diamond Sponsor Yoast!

Wie maken WordCamp Nederland 2015 mogelijk? En hoe dragen zij bij aan een beter WordPress Nederland? Met trots presenteert WordCamp Nederland haar Sponsoren. In dit artikel presenteren we de Diamond Sponsor, Yoast!

Yoast Diamond Sponsor WCNL 2015Bij Yoast helpen we jou je website te optimaliseren voor SEO, conversie en sitesnelheid, waarbij we vaak onze WordPress plugins gebruiken. Behalve onze plugins bieden we ook eBooks aan om je kennis bij te schaven. Als je specifiekere hulp nodig hebt, dan kun je ons een Website Review laten doen. Met andere woorden: we zorgen ervoor dat je website werkt. Niet alleen voor de eigenaar, maar ook voor de bezoeker.

At Yoast, we help you optimize your website for SEO, conversion, and site speed, often using our WordPress plugins. Apart from our plugins, we also offer eBooks to help you optimize your website yourself. And if you need more specific help from us, you can have us do a Website Review. We make websites more usable, easier to navigate, faster and more reliable. In other words: we make websites work. Not just for the owner, but for the visitor. The added bonus is that if you do all that right, a website becomes easier to find as well.

Neem een kijkje op de website van Yoast!

Ook interesse om bij te dragen aan WordCamp Nederland? Dat kan!

unnamed