WordCamp NL Presenteert met Trots: David de Boer

Het aftellen naar WordCamp NL 2015 is begonnen. Op 26 en 27 september a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van David de Boer

David is internet-ondernemer sinds 2003 en heeft veel ervaring met WordPress, Joomla en e-commerce oplossingen. Hij is ondernemer, programmeur, iDEAL expert en spreker.

Hij is dagelijks bezig met het ontwikkelen en (internationaal) verkopen van software. Hij is een iDEAL expert geworden door sinds 2008 duizenden Nederlandse webwinkels te helpen met hun iDEAL integratie.

DE PRESENTATIE: iDEAL stappenplan: iDEAL in WordPress van aanvraag tot productie

Ondanks dat iDEAL als betaalmethode helemaal ingeburgerd is, blijft er bij website bouwers veel onduidelijk over het hoe en wat van een iDEAL implementatie. Vaak wordt er daarom maar gekozen om “eCommerce” projecten dan maar niet te doen en aan een collega door te sturen. Onnodig, want als je eenmaal weet hoe het inbouwen van iDEAL in zijn werk gaat, kun je profiteren van de snelle groei van eCommerce in Nederland en je beter differentiëren van al die andere website bouwers!

In deze presentatie leer je alles wat je moet weten over de iDEAL implementatie. We gaan het hele process doorlopen van aanvraag tot productie en eerste betalingen.