WordCamp NL Presenteert met Trots: Taeke Reijenga

Het aftellen naar WordCamp NL 2015 is begonnen. Op 26 en 27 september a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Taeke Reijenga

Taeke Reijenga is een allround WordPress professional en eigenaar van internetbureau Level Level te Rotterdam.

Level Level is in de afgelopen 7,5 jaar uitgegroeid tot een full-service WordPress bureau. Met een gedreven en multidisciplinair team werken we dagelijks aan het vormgeven en ontwikkelen van mooie projecten voor het internet. WordPress vormt hierbij de rode draad. Taeke heeft ruim 10 jaar ervaring met webontwikkeling en werkt met WordPress sinds versie 2.0 (Duke).

DE PRESENTATIE: Nieuws.nl – a case study

Nieuws.nl is een grote Nederlandse nieuwssite met een focus op lokaal nieuws. Nieuws.nl heeft een bereik van 1,9 miljoen unieke bezoekers en ruim 8 miljoen pageviews per maand. Het platform draait als WordPress Multisite installatie met 412 subsites, één voor elke gemeente in Nederland.

Met deze talk willen we laten zien hoe een complexere WordPress website in elkaar steekt. Waar zitten de uitdagingen? Wat voor soort maatwerk is er nodig om aan de wensen en eisen van een dergelijk platform te voldoen? Wat komt er bij de hosting van zo’n platform kijken? In deze talk is er veel ruimte voor vragen vanuit het publiek.