WordCamp NL Presenteert met Trots: Ines van Essen

Het aftellen naar WordCamp NL 2015 is begonnen. Op 26 en 27 september a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Ines van Essen

Ines van Essen werkt al een aantal jaar met WordPress, waarvan de afgelopen 4 jaar voornamelijk zijn gericht op user support. In eerste instantie voor haar eigen klanten (ondernemers die hulp nodig hadden met hun website) en later als tech support voor WordPress plugins. Ze deed veel onderzoek naar wat user support maakt of breekt en past deze kennis toe in de WordPress markt.

DE PRESENTATIE: How user support can increase your revenue

Voor veel plugin developers, zeker degenen die niet in teamverband werken, voelt user support vaak als een klusje. Iets wat gedaan moet worden, in plaats van een belangrijk onderdeel van het laten groeien van de user base (en uiteindelijk: het verhogen van sales). Ines verteld over wat er gedaan kan worden om je support proces te verbeteren en te vereenvoudigen, zodat je minder waardevolle tijd verliest.