WordCamp NL Presenteert met Trots: Gijs Hovens & Taco Verdonschot

Het aftellen naar WordCamp NL 2015 is begonnen. Op 26 en 27 september a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Gijs Hovens & Taco Verdonschot

Gijs is Marketing Manager bij Savvii Managed WordPress Hosting en kan zo z’n passie voor het tweaken van websites en het opbouwen van een merk combineren. Hij is ook co-organisator en oprichter van WordPress Meetup Nijmegen.

Taco is Community Manager bij Yoast. Dat betekent dat hij zich bezig houdt met ‘alles wat met klanten en gebruikers van de plugins te maken heeft’. Van het aansturen van het support team tot het schrijven van ‘knowledge base’ artikelen en van het managen van Yoast Translate tot het organiseren en bezoeken van meetups en WordCamps. Ook naast zijn werk is Taco druk met organiseren. Zo houdt hij zich bezig met X-Life (LANparty) en regelt hij de collecte van de Brandwondenstichting in Lent. En kom je Taco op een festival tegen, dan is hij waarschijnlijk als EHBO’er pleisters aan het managen!

DE PRESENTATIE: Zelf aan de slag met het organiseren van een meetup: 10 tips

Vanuit hun ervaring met WordPress meetup Nijmegen willen Gijs en Taco tips delen voor het succesvol organiseren van een meetup. Het zijn tips voor vooraf, op de avond zelf, en achteraf. Uiteraard horen ze ook graag tips en vragen uit het publiek.