WordCamp Nederland bedankt Level Level!

Een uitverkocht WordCamp Nederland was niet mogelijk zonder sponsoren. Nog één keer zetten we alle sponsoren in de spotlight! Bij deze bedankt WordCamp Nederland haar Gold Sponsor Level Level!

Level-Level-WCNLLevel Level is een professioneel internetbureau uit Rotterdam en loopt voorop als het gaat om de inzet van WordPress. Wij bieden ontwerp, ontwikkeling en advies voor grootschalige websites en de zakelijke markt. Ons gedreven en multidisciplinaire team wordt blij van het creëren van mooie en stabiele producten voor het internet. Met een focus op een optimale gebruikerservaring voor alle apparaten helpen wij onze klanten online met hun online doelstellingen.

Wij geloven in kwaliteit. Wij leveren gebruiksvriendelijke designs en duurzame code. Een stabiele technische basis en geoptimaliseerd visuele beleving is essentieel voor een succesvolle website of applicatie. Responsive webdesign, usability, performance, accessibility, security en SEO zijn daarom bij ons niet optioneel maar de minimale eisen aan een webproject.

In september werken wij 7,5 jaar met WordPress. We zijn daarom met trots onderdeel van de community. Ons team is zoveel mogelijk aanwezig bij de internationale WordCamps en lokale Meetups om kennis te delen en om interessante mensen te ontmoeten.

Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van een razendsnel WordPress basis thema (werktitel YalaYala) en een aantal plugins die we binnenkort zullen vrijgeven. Nieuwsgierig? Kom langs!

Level Level is a leading WordPress agency from the Netherlands. With a multidisciplinary team of professionals we design and develop large-scale websites and offer consultancy services to enterprise clients. We help brands connect to their customers by creating outstanding websites and applications that offer offering the best user experience on any device.

We believe a successful web project needs to meet certain criteria. Wee see responsive web design, usability, accessibility, performance, security and SEO as the minimum requirements for any project we launch. As a team we share the drive to create beautiful products and deliver the highest quality, in both design and code.

Having been in the WordPress ecosystem for 7.5 years, we recognise our responsibility to the community. All our team members have a crush on WordPress so we attend as many events as possible like WordCamps and local meetups. We like sharing our knowledge and expertise through our blog and by giving talks. We are also working on a blazing fast WordPress starter theme and some plugins that will be released shortly, so stay tuned!

Drop in to say HI!

Neem een kijkje op de website van Level Level!