WordCamp Nederland bedankt Managed WP Hosting!

Een uitverkocht WordCamp Nederland was niet mogelijk zonder sponsoren. Nog één keer zetten we alle sponsoren in de spotlight! Bij deze bedankt WordCamp Nederland haar Silver Sponsor Managed WP Hosting!

lJuist als het gaat om iets belangrijks als je website, is het fijn om met WordPress professionals van het eerste uur te werken. Die begrijpen wat je wilt én nodig hebt, nu en in de toekomst. ManagedWPHosting heeft échte kennis van WordPress-zaken en is voor alle WordPress vraagstukken je vaste partner.

Wij bieden web- en email-hosting, kunnen als geen ander ondersteunen bij ontwikkeling op maat plus bieden aantrekkelijke reseller hostingmogelijkheden. Reken dus op een toegewijde dienstverlening met snelle servers, goede cache, veel PHP-geheugen en steengoede back-ups van website én alle e-mail. Met onze zichtbare en onzichtbare beveiliging zoals standaard 2-factor login, scans en een IPS-firewall wordt je website pas echt goed beschermd.

Uiteraard zijn we zeer actief in de WordPress-community, we publiceren regelmatig plugins op WordPress.org en zijn ook actief op contributor days. Dit houdt ons scherp om onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Kijk snel in de goodie bag en onze site om te zien wat voor leuke actie we voor je in petto hebben!

Neem een kijkje op de website van Managed WP Hosting!