WordCamp Nederland verwelkomt Savvii als Gold Sponsor

Wie maken WordCamp Nederland 2015 mogelijk? En hoe dragen zij bij aan een beter WordPress Nederland? Met trots presenteert WordCamp Nederland haar Sponsoren. In dit artikel één van de eerste managed WordPress hosting provider van Nederland. Savvii is Gold Sponsor!

savvii_logo_RGB (1)Savvii is Managed WordPress Hosting uit Nederland. Wij staan voor de beste snelheid, veiligheid, gemak en service voor jouw WordPress sites. Dat doen we o.a. door varnish caching, gratis CDN, malware scanning, automatische updates en uitgebreide support. Wij geven de WP community graag iets terug door te spreken op WordCamp Nederland, het organiseren van WPMeetup Nijmegen en het gratis hosten van community sites.

Neem een kijkje op de website van Savvii!

Ook interesse om bij te dragen aan WordCamp Nederland? Dat kan!