WordCamp Nederland verwelkomt Silver Sponsor Ibericode!

Wie maken WordCamp Nederland 2015 mogelijk? En hoe dragen zij bij aan een beter WordPress Nederland? Met trots presenteert WordCamp Nederland haar Sponsoren. In dit artikel presenteren we Silver Sponsor, Ibericode!

logo-squared-whiteWij van ibericode willen jou helpen meer uit je website te halen. We bieden naast MailChimp for WordPress, onze meest populaire plugin die je helpt meer emails te verzamelen voor nieuwsbrieven, verschillende andere marketing gerelateerde plugins aan.

Als team delen we een passie voor open source, schone code, hoge kwaliteit support en lekker eten! De liefhebbers zullen het geraden hebben bij het zien van onze naam.. 😉

At ibericode, we want to help you get more out of your website. Besides MailChimp for WordPress, our most popular plugin aimed at growing your email lists, we offer several other marketing related plugins.

As a team we share a huge passion for open source, clean code, high quality support and delicious food! Hence the name.. 😉

Neem een kijkje op de website van Ibericode!

Ook interesse om bij te dragen aan WordCamp Nederland? Dat kan!

Een gedachte over “WordCamp Nederland verwelkomt Silver Sponsor Ibericode!

  1. Pingback: We're Sponsoring WordCamp Netherlands 2015! - ibericode

Reacties zijn gesloten.