WordCamp NL Presenteert met Trots: Rian Rietveld [NL]

Het aftellen naar WordCamp NL 2015 is begonnen. Op 26 en 27 september a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Rian Rietveld [NL]

Rian is een WordPress back- & front-end developer voor haar bedrijf RRWD web development.

Web accessibility is belangrijk voor haar: het web moet een bruikbare en toegankelijke plaats zijn voor iedereen. Voor WordPress theme en plugin developer biedt zij accessibility auditing, code reviews, trainingen en consultancy. Ze is ook lid van het Make WordPress Accessible team en helpt met het verbeteren van de accessibility van WordPress.

DE PRESENTATIE: WordPress is what we make of it

Je hoeft geen rockstar coder te zijn om te contributen aan WordPress. Je kan op allerlei manieren helpen zoals vertalen, het schrijven van ondertitelingen, documentatie, code, tests en het geven van support. Ontdek hoe jij kan bijdragen aan WordPress en wat jij en de community hiervoor terug krijgen.