Programma Zondag Online / Sunday’s Schedule Live

Het programma voor zondag staat vanaf nu online! Net zoals vorig jaar zal zondag onze Contributors Day zijn, wat inhoud dat we gezamenlijk zullen bijdragen aan WordPress. Bijdragen aan WordPress kan op veel meer manieren dan programmeren dus als je niet kan programmeren maar toch graag mee wilt helpen kom dan zeker langs! Gedurende de hele dag zullen er mensen aanwezig zijn die eerder bijgedragen hebben aan WordPress om je te helpen.

Dit jaar nieuw zijn de Open Discussions. Deze open discussies zijn niet gemodereerde gesprekken over een centraal onderwerp, open en toegankelijk voor iedereen. Tijdens WordCamp Europe dit jaar in Sevilla waren soortgelijke open discussies en dit beviel zo goed dat we dit graag naar Nederland haalde.

We hopen je ook op zondag te zien!

Sunday’s Schedule Live

We’ve just published Sunday’s schedule! Like last year, Sunday will be our Contributors Day, where we will contribute back to WordPress. Contributing to WordPress can be done in many more ways than coding, so we would love having you if you would like to contribute but can’t code! There will be experienced contributors around during the entire day to help out.

Something new we’re doing this year are the Open Discussions. Open Discussions are unmoderated discussions open to everyone about a set subject. This year’s WordCamp Europe had similar discussions and so many people liked this so much we decided to do the same at WordCamp The Netherlands.

We hope seeing you Sunday!