WordCamp NL Presenteert met Trots: Brecht Ryckaert

Het aftellen naar WordCamp NL 2015 is begonnen. Op 26 en 27 september a.s. is Utrecht het epicentrum van WordPress Nederland. In de aanloop naar dit event introduceert WordCamp NL met trots haar line-up aan sprekers. In dit artikel: de komst van Brecht Ryckaert

Brecht Ryckaert kwam voor het eerst met WordPress versie 1.5 in contact, toen hij dit ontdekte als blogger. In 2008 is hij aan de slag gegaan bij Combell als Service Desk Engineer waar hij zich al snel is gaan specialiseren in content management systems, met in het bijzonder WordPress.

In 2010 richtte hij Mediagraaf.be op, waarmee hij tot op de dag van vandaag WordPress en Concrete5 websites bouw voor zijn klanten. Dit naast zijn rol als WordPress Specialist binnen Combell. Brecht deelt zijn kennis en praktijkervaring met de community, zodat beginners niet tegen dezelfde muren aan hoeven te lopen en niet dezelfde draken hoeven te verslaan als hij.

DE PRESENTATIE: WordPress Security – Battening down the hatches

In deze presentatie laat Brecht je zien hoe je jouw WordPress website veilig kan maken en houden. Hij behandelt zaken als beveiliging tweaks in je .htaccess bestand en andere server instellingen.

Een gedachte over “WordCamp NL Presenteert met Trots: Brecht Ryckaert

  1. Pingback: Brecht Ryckaert, WordPress expert bij Combell, spreekt op WordCamp NL 2015 » Combell blog

Reacties zijn gesloten.