WordCamp Nederland bedankt Yard!

Een uitverkocht WordCamp Nederland was niet mogelijk zonder sponsoren. Nog één keer zetten we alle sponsoren in de spotlight! Bij deze bedankt WordCamp Nederland haar Silver Sponsor Yard!

unnamedYard internet faciliteert oplossingen voor kennis delen en verbinden. Dit maken we mogelijk door het ontwikkelen en bouwen van corporate websites, online applicaties en digitale kennisplatforms voor (non-profit) zorgorganisaties, kennisinstituten en brancheverenigingen. Door jarenlange ervaring ontwikkelen we al geruime tijd onze online applicaties en websites in WordPress. We werken met hoge kwaliteitsnormen en strenge beveiligingseisen waarbij het consistent doorvoeren van updates een belangrijke rol speelt.

Yard Internet facilitates online solutions for the sharing of knowledge and connecting individuals. We achieve this through the development of corporate websites, online applications and knowledge platforms for (non-profit) health maintenance organizations, knowledge institutes and industry associations. Through years of experience we develop all of our online applications and websites in WordPress. We work by certain standards and maintain a strict standard of security demands. We communicate and maintain this through a continuous set of (security) updates.

Neem een kijkje op de website van Yard Internet!